Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Dış Paydaş toplantısı Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman,  Sinanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Arık, Eczacı Mustafa Güzel, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Zafer Kahraman, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Özdinç ve okulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Ahmet Ertuğrul, Öğr. Gör. Dr. Hacer Arıol Taymaz, Öğr. Gör. Kadir Çıray, Öğr. Gör. Turgay Taymaz, Öğr. Gör. Yasin Çiçek ve Yüksekokul Sekreterimiz Hasan Kan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun bilgisayar laboratuvarlarını iyileştirilmesi için çalışmaların Kasım ayı içerisinde tamamlanması ve kurumlar arası iş birliği protokolü, etkinlikler gibi konularda görüş alış verişinde bulunularak kararlar alındı.

13 Kasım 2023, Pazartesi 93 kez görüntülendi