SİNANPAŞA MESLEK YÜKSEKOKULU 2022 YILI BİRİM HEDEFLERİ VE GERÇEKLEŞME SONUÇLAR

 

HEDEF SIRA

NO

İLGİLİ STRATEJİK
HEDEF
2022 YILI BİRİM HEDEFLERİ AÇIKLAMA
1 H.1.2. ­Meslek Yüksekokulumuz akademik personeline yönelik eğiticilerin eğitimi ve diğer mesleki gelişim programlarının her yarıyıl sürdürülmesi. Sinanpaşa Meslek Yüksekolulu’ndaki akademik personelin tamamına eğiticilerin eğitimi ve diğer mesleki gelişim programlarına ait eğitimler verilmiştir.
2 H.1.4. Öğrencilerin mesleki gelişimlerini artırmak ve kariyerlerine katkıda bulunmak adına gerçekleştirilen etkinliklerde sürdürülebilirliği sağlamak. Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi ve ardından 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nin uzaktan eğitim şeklinde yapılması nedeniyle öğrencilerimize mesleki gelişimlerini artırmak ve kariyerlerine katkıda bulunmak adına etkinlik gerçekleştirilememiştir.
3 H.3.2. Mezun bilgi sistemi üzerinden iletişime geçerek, her sene kariyer sahibi bir mezunu davet ederek öğrencilere yönelik motive edici ve bilgilendirici etkinlik düzenlemek. Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi ve ardından 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nin uzaktan eğitim şeklinde yapılması nedeniyle bir mezun öğrenci davet edilememiş ve etkinlik düzenlenememiştir.
4 H.3.3. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimleri desteklenerek, öğrenci memnuniyetini en az % 70,00’e çıkarmak ­Öğrencilerimizin memnuniyet düzeyi önceki yıllara göre artmış, ancak %70’e ulaşamamıştır.
5 H.4.4. Mevcut bilgisayar laboratuvarındaki donanımları güçlendirmek ve bir ağ laboratuvarı oluşturmak ­Mevcut bilgisayar laboratuvarındaki donanımlar günlendirilmeye başlanmış, yeni bilgisayarlar için kaynak bulunması ve ağ laboratuvarı kurulması için çalışmalar devam etmektedir.

 

Renk Açıklamaları

  Hedefe Ulaşıldı       Hedef Sürüyor       Hedefe Ulaşılamadı

19 Ocak 2024, Cuma 29 kez görüntülendi