Üniversitemizin kuruluşunun 30. Yılı etkinlikleri kapsamında Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Bilişim Söyleşileri”nin dördüncüsü 21 Ekim 2022 Cuma Günü Saat 11:00’de Sinanpaşa Hükümet Konağı Konferans Salonu‘nda açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Fatih ÖZDİNÇ’in yaptığı söyleşi, Öğr.Gör.Dr Hacer ARIOL TAYMAZ ve Öğr.Gör. Kadir ÇIRAY yönetiminde Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine ve Sinanpaşa Lise öğrencilerine “Teknoloji Bağlımlılığı ve Bilinçli İnternet Kullanımı” başlığı ile gerçekleştirildi. Söyleşide teknoloji bağımlılığı ve bilinçli internet kullanını hakkında bilgi verilmiş ve farkındalık oluşturması amaçlanmıştır. Öğrencilerin ilgisini çeken söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona ermiştir.

21 Ekim 2022, Cuma 121 kez görüntülendi