Okulumuzun 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim yılı oryantasyon çalışması 03.10.2022 Pazartesi günü saat 11:00’da yapıldı. Oryantasyon çalışmasına Okul müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Fatih Özdinç, Sinanpaşa İlçe Kaymakamımız Sn. Zeynep Topçu, Okulumuz Öğretim Görevlileri Ahmet Ertuğrul, Hacer Arıol Taymaz, Kadir Çıray, Turgay Taymaz ve Yasin Çiçek, Okul Sekreterimiz Hasan Kan ve Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Öğr. Gör. Turan ULAŞ ile öğrenciler katıldı. Oryantasyon Üniversite yaşamı hakkında aşağıda belirlenen konularda bilgilendirme yapıldı.

• Üniversite tanıtımı
  • Kütüphane ve Kongre Merkezi ile diğer sosyal alan ve imkanların tanıtımı
  • Yeni kazanan öğrencilerin temel dersler ile ilgili kaynak kitapları nasıl temin edebilecekleri hakkında bilgilendirme
  • Kampüs alanlarında ve eğitim binalarında internetten nasıl yararlanılacağı hakkında bilgilendirme
  • Uzaktan eğitim derslerinin işlenişi ve sınavları hakkında bilgilendirme
  • Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği ve bağlı yönerge ve yönetmelikler hakkında bilgilendirme
  • Ders geçme ve başarı sistemi hakkında bilgilendirme
  • Yönetmeliklerin uygulama ilkeleri ve esasları hakkında bilgilendirme
  • Danışmanlık Hizmetleri hakkında bilgilendirme
  • Öğrenci Değişim Programlarına ilişkin bilgilendirme ve tanıtım
  • Çift Anadal/Yandal/Yatay Geçiş Esaslarına ilişkin bilgilendirme
  • Öğrenci Bilgi Sistemi ve Mobil Uygulama hakkında bilgilendirme
  • Bölüm tanıtımı ve genel işleyiş hakkında bilgilendirme

Bilgilendirme sonrası öğrencilerin sorularına cevap verildikten sonra oryantasyon çalışması sona erdi. Öğrenciler ile sohbet eden Sn. Topçu sonrasında Okul Müdürümğz Dr.Öğr.Üyesi Fatih Özdinç ve öğretim elemanlarımız ile fikir alışverişinde bulundu.

Sinanpaşa Kaymakamımız Sn. Zeynep Topçu ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Oryantasyon çalışmasında kullanılan sunuma erişmek için tıklayınız.

03 Ekim 2022, Pazartesi 80 kez görüntülendi