2021-2022 yılında Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyet töreni 8 Haziran 2022 Çarşamba günü Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumunda gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin ve Afyon, Başmakçı, Bayat, Dazkırı, İscehisar, Sultandağı ve Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerinin kep atarak geleceğe uğurlandığı törene, AKÜ Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Fatih Özdinç il ve üniversite protokolü, AKÜ öğretim elemanları ve idari personelleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Spor Bilimleri Fakültesi halk oyunları gösterisi ile devam eden mezuniyet töreninin açılış konuşması en yüksek dereceli öğrenci tarafından yapıldı. Tören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayip Özdemir’in mezun öğrencilere konuşmalarıyla devam etti.

Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyelerini Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Fatih Özdinç, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Yasin Çiçek ve Öğr. Gör. Turgay Taymaz tarafından verildi.

Tören, programların öğretim elemanları tarafından mezun öğrencilere temsili diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin kep atmasıyla ile sona erdi.

 

08 Haziran 2022, Çarşamba 180 kez görüntülendi