Üniversitemizin kuruluşunun 30. Yılı etkinlikleri kapsamında Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Bilişim Söyleşileri”nin ikincisi Yüksekokulumuzu ziyarete gelen Çiğiltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÖZDİNÇ, Bilgisayar Programcılığı Programı’ndan Öğr. Gör. Yasin ÇİÇEK ile İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı’ndan Öğr. Gör. Kadir ÇIRAY, Yüksekokul Sekreterimiz Hasan KAN, idari personelimizin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Söyleşi öncesinde Çiğiltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Meslek Yüksekokulumuz’da yer alan Bilişim Teknolojileri Bölümü altındaki Bilgisayar Programcılığı ile İnternet ve Ağ Teknolojileri Programları hakkında bilgileri verilmiştir. Söyleşi de bilişimin ilişkili olduğu farklı alanlardaki kariyer fırsatları hakkında bilgi verilmiştir. Öğrencilerin ilgisini çeken söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona ermiştir.

13 Mayıs 2022, Cuma 179 kez görüntülendi