SİNANPAŞA MESLEK YÜKSEKOKULU 2022 YILI BİRİM HEDEFLERİ VE GERÇEKLEŞME SONUÇLAR

İLGİLİ STRATEJİK
HEDEF
2022 YILI BİRİM HEDEFLERİ AÇIKLAMA
1 H.1.1. ­Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu’nu, bilişim alanında tematik bir okul haline getirmek. Sinanpaşa Meslek Yüksekolulu’nda aktif olarak öğrenci alınan programların hepsi bilişim alanına çekilerek bu alanda tematikleştirilmiştir.
2 H.1.1. Meslek Yüksekokulumuzda aktif durumda bulunan programların akran değerlendirmesini tamamlamak. ­2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı’nında öğrenci almaya başlamasıyla Meslek Yüksekokulumuzda aktif durumda bulunan iki programın da akran değerlendirmesi tamamlanmıştır.
3 H.2.1. Öğrencilerimizin KOSGEB Yeni Girişimci Sertifikası alabilmelerine imkân hazırlamak . Kariyer Planlama ve Girişimcilik derslerini alan tüm öğrencilere KOSGEB sistemine girip Girişimcilik Sertifikası almaları zorunlu tutulmuştur. Bu sayede tüm öğrenciler bu belgeyi almışlardır.
4 H.2.2. Kariyer Merkezi desteği ile iş kurma konusunda ve iş bulma konusunda eğitilmelerini sağlamak. ­Kariyer konusunda alanında kariyer yapmış kişiler derslere çağrılarak öğrencilere bilgiler verilmiştir.
5 H.3.2. Mezun bilgi sistemi üzerinden iletişime geçerek, her sene kariyer sahibi bir mezunu davet ederek öğrencilere yönelik motive edici ve bilgilendirici etkinlik düzenlemek. ­Kariyer Planlama dersi kapsamında daha öncede mezun olmuş öğrencilerimiz sistem üzerinden öğrenciler ile toplantı yapılmış bu konuda mezun öğrencimiz deneyimlerini anlatmış ve sonda da soru- cevap etkinliği düzenlemiştir.
6 H.4.4. Yeni bir bilgisayar laboratuvarı ve ağ laboratuvarı oluşturmak. ­Yeni bilgisayar laboratuvarı için fiziki alt çalışma tamamlanmıştır. Yeni bilgisayarlar için kaynak bulunması ve ağ laboratuvarı kurulması için çalışmalar devam etmektedir.

Renk Açıklamaları

Hedefe Ulaşıldı       Hedef Sürüyor       Hedefe Ulaşılamadı