Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı 2. Sınıf Öğrencileri 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Gönüllük Çalışmaları dersi kapsamında Öğr. Gör. Yasin ÇİÇEK nezaretinde 17.12.2021 Cuma günü Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yerleşkesinde Afet Farkındalık Eğitimi almışlardır. AFAD çalışmalarını yerinde gören öğrenciler eğitim sonunda AFAD gönüllüsü olmuşlardır. Gezi sırasında misafirperverliklerini esirgemeyen ve destek olan başta AFAD İl Müdürü Sn. Mehmet BULDAN’a, etkinliğin planlamasından gerçekleştirilmesine kadar her türlü yardımı yapan Sn. Celal GÜR’e ve tüm AFAD çalışanlarına teşekkür ederiz.

20 Aralık 2021, Pazartesi 338 kez görüntülendi