Sinanpaşa Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Heyecanı;

Okulumuzun 2019 – 2020 Öğretim yılı mezuniyet töreni, pandemi sürecinin devam etmesi sonucu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosunun aldığı karar sebebiyle bu sene online olarak yapıldı. Törene Okul müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Fatih Özdinç, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet KAHRAMAN, Okulumuz Öğretim Elemanları’ndan Öğr. Gör. Kadir Çıray, Öğr. Gör. Turgay Taymaz, Öğr. Gör. Yasin Çiçek ve öğrenciler katıldı. Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Üniversitemiz Konservatuarı’ nın müzik dinletisiyle devam etti. Müzik dinletisinin ardından, Okul ve Bölüm birincimiz Cemre FİDAN, Okul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Fatih Özdinç ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ video aracılığı ile öğrencilere seslendi.

Konuşmaların ardından Bölümde dereceye giren öğrencilerimizin isimleri okunarak tebrik edildi. Daha sonra tüm mezunlarımız alkışlar ile okundu. Törenimiz bir tören klasiği olan kep atma ile sona erdi. Bizde mezun olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

02 Ekim 2020, Cuma 704 kez görüntülendi