Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 03.06.2016 Cuma günü saat 14:00'te; İlçe Kaymakamı V. Ahmet Turan ERDEM, Belediye Başkanı Murat KARAKOYUN, Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa KARAZEYBEK, Kurucu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Altay, Prof Dr. Ahmet YARAMIŞ, Prof.Dr.Mehmet Ali ÖZDEMİR ve Üniversitemiz diğer Öğretim Üye ve Elemanları ile İlçe Kamu Kuruluşları Protokolü ve öğrenci velilerinin katılımıyla  gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar dileriz.

 

Meslek Yüksekokulu ve Bilgisayar Programlama birincimiz Yıldıray SATAR'ın velileri ve katılımcıları duygulandıran tören konuşması ve tören fotoğraflarımız aşağıdadır.

"Sayın Rektörüm,
Sayın Kaymakamım,
Sayın Belediye Başkanım,
Çok Değerli Okulumuz Öğretim Görevlileri, Memurları ve çalışanları,

Elleri öpülesi saygıdeğer çok değerli annelerimi babalarımız, Bugün bizler için sevinçli, mutlu, bir o kadar da buruk bir gün. Bugün okulumuzu bitirmenin ve mezun olmanın sevincini yaşarken okulumuzdan hocalarımızdan ve arkadaşlarımızdan ayrılmanın da hüznünü yaşıyoruz. 2 sene bu okulda aynı sınıflarda aynı sıralarda derslere girdik kimi zaman aynı şeyleri yedik aynı şeyleri içtik. Bazen güldük bazen ağladık. Birbirimize bir arkadaş, bir dost, bir abi-kardeş olduk. Birbirimizin mutluluğunu paylaştık sıkıntılarımızda birbirimize destek olduk. Belki bir çoğumuz tekrar görüşemeyiz ama burada çok iyi arkadaşlıklar kurduk. Bizler geçen sene mezunlarından aldığımız meşaleyi bugün onurla, gururla ve sevinçle taşıdık. Birazdan şu kapıdan belki bir çoğumuz son kez çıkıp giderken bu meşaleyi bizden küçük olan kardeşlerimize  emanet edeceğiz  Allah hem bizim hem de kardeşlerimizin yolunu açık etsin.

Ben bugün burada büyük bir gururla, büyük bir onurla duruyorum. Benim tek hedefim aileme yakışır hayırlı bir evlat olabilmek onların boynunu hiçbir zaman yere eğmemek. Bugün benim ve babam  “İşte oradaki benim oğlum aslan oğlum.” diye göğüsleri kabarıyorsa, benim kardeşim “Oradaki benim abim” diye seviniyorsa ve beni kendisine örnek alıyorsa ben onların mutluluğuyla mutlu olurum.

Bugün bizler ileride yapacaklarımız ve yaptıracaklarımız için kıvılcım alan  bir ateş gibi bu okuldan mezun oluyoruz. Başka yerlerde başka insanlarla bu ateş büyüyüp alevlenecek ve çok insana ışık olacağız. Bazen kışın soğuğunda titreyerek bazen de yakıcı sıcakta terleyerek geldik okulumuza. Sınavlar öyle bunaltmıştı ki bizleri bazen “Artık bitse de kurtulsak.” dedik bazen. Ve işte bitti arkadaşlar şimdi gidiyoruz eminim bu günleri özleyeceğiz burada yaşadığımız anıları hep hatırlayacağız.

Bizleri ileri hayatımız için hazırlayan ve kendisine, ailesine, vatanına hayırlı bir evlat hayırlı bir birey olmak üzere yetiştiren ve bilgilerini, tecrübelerini bizlerle paylaşan, bu güzel yolda bizlerin elinden tutan, bizlere bir öğretmenden çok abi, abla, anne, baba gibi şefkatle davranan bizleri öğrenci den ziyade evladı gibi görev hocalarımıza çok teşekkür eder  ellerinden hürmetle öperim.

Bir aile ortamında bizlere yuvasını açan Paşa Pansiyon ailesine ve bizlere evini açan İsmail Ersöz’ e çok teşekkür ediyorum."

             

 

m1 m3 m4
m2 m5 m6
m8 m7  

 

 

03 Haziran 2016, Cuma 420 kez görüntülendi