Afyon’ da ilk defa Kampüs’ te Gece Oryantiring Yarışması

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu kampüsünde Oryantiring Federasyonu Mili Takım ve Gelişim Kampı eğitmenleri 11Temmuz 2012 tarihinde saat 21:30’ da Gece Oryantiring yarışması düzenlediler. Sporcular Kampüs bahçesinde değişik noktalara yerleştirilen hedeflere, ellerinde ki kampüs haritası ile gece karanlığında ulaşıp, zamanla yarıştılar. Gece Oryantiring yarışmasına daha sonra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sn. Gürbüz OCAK ile Sinanpaşa Belediye Başkanı Sn. Nuri KÖSE ellerine aldıkları haritalarla hedefleri bulmak için birlikte yarıştılar. Tüm hedefleri birlikte bulan Sn. Köse ve Sn. Ocak büyük alkış aldılar.

Meslek Yüksekokulu tarafından kendi kategorilerinde birinci olan Erkek ve Bayan yarışmacılara ödül verildikten sonra, organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan Sn. Kenan AKSIN, Sn. Mücahit DEMİREL, Sn. Ali ELGÜN, Sn. Yüksel KÖSEM, Sn. Özgür MORBEL, Sn. Tufan SARP, Sn. Yüksel KÖSEM ve Sn. Barış SEÇER’ e Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sn. Gürbüz OCAK tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Kampüste yarışan sporcular hedefleri bulurken Kampüs içerisinde koşmaları ve hırsları heyecan yarattı. Kampüste ilk defa düzenlenen yarışmada sporculara dağıtılan ikramlar ve toplu fotoğraf yapıldıktan sonra müzikli eğlence ile geceye son verildi.

11 Temmuz 2012, Çarşamba 152 kez görüntülendi