Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Dış Paydaş toplantısı Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Zafer Kahraman, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Özdinç ve okulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hacer Arıol, Öğr. Gör. Kadir Çıray, Öğr. Gör. Turgay Taymaz ve Yüksekokul Sekreterimiz Hasan Kan’ın katılımı ile 03.06.2024 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında;

  • Birim Danışma Kuruluna ilk defa katılan Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’a Meslek Yüksekokulumuz ve Birim Danışma Kurulunun faaliyetleri konusunda bilgilendirme yapılmıştır.
  • 13 Kasım 2023 tarihli birim danışma kurulu toplantısında ele alınan kararlar gözden geçirilerek bu konuda yapılanlarla okul müdürü ve diğer paydaşlar tarafından paylaşılmıştır.
  • Üniversitemizin almaya hak kazandığı 5 yıllık tam akreditasyonun birim danışma kurulu üyelerine tanıtılmış ve süreçteki destekleri için kendilerine teşekkür edilmiştir.
  • Üniversitemiz anket sisteminde yer alan İşveren Memnuniyet Anketinin birim danışma kurulu tarafından doldurulması konusunda bilgilendirme yapılmıştır.
  • Meslek yüksekokulu müdürü ve öğretim elemanları tarafından 2024 yılı içerisinde gerçekleştirilen 3 toplumsal katkı faaliyeti konusunda bilgi verilmiş ve bu konuda ilçe halkına Eylül –Ekim aylarında yeni bir seminer yapılmasına karar verilmiştir.
  • Birim altyapısının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar konusunda bilgi verilmiştir.
03 Haziran 2024, Pazartesi 67 kez görüntülendi