Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubede görevli Polis Memuru tarafından 07.04.2022 Perşembe günü 14:00’da Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Narko Gençlik” başlıklı farkındalık semineri gerçekleştirildi.

Seminerde uyuşturucu ile mücadeleye ilişkin bilgiler verilirken, uyuşturucu kullanan insanların ilk tanışma hikayesinin büyük oranda üniversite yıllarında gerçekleştiğini belirtildi. Semineri veren Polis Memuru “Uyuşturucu, daha çok gençleri hedef alıyor. Kullanmaya başlayanların yüzde 80-90 oranında ve 18-26 yaş aralığında olduğunu biliyoruz. Bu anlamda üniversite gençliğinin daha duyarlı hareket etmesini ve bizlerin yanında olmasını istiyoruz. Bizler, eğitimlerle gençleri ve öğrencileri yanımıza alarak uyuşturucuya hayır diyebilen bir toplum istiyoruz” diye konuştu.

Seminer, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

07 Nisan 2022, Perşembe 147 kez görüntülendi