Hava muhalefeti ve yolların kapalı olması nedeniyle Bütünleme Sınavına gelemeyerek, Mazeret Sınavına girmeyi talep eden öğrencilerimizin otobüs biletleri ile birlikte durumlarını belirten mazeret dilekçelerini vermeleri halinde Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilecektir.

Covid testi pozitif olduğu için Bütünleme Sınavına giremeyerek, Mazeret Sınavına girmeyi talep eden öğrencilerimizin, hangi tarihte testlerinin pozitif olduğuna dair e-nabız dan aldıkları belge ile birlikte durumlarını belirten mazeret dilekçelerini vermeleri halinde Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilecektir.

Dilekçe ve ekleri  e-posta adresine 07 Şubat 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar göndermeniz gerekmektedir.
Bütünleme Mazeret Sınavları 14 ve 15 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

31 Ocak 2022, Pazartesi 102 kez görüntülendi