Okulumuzun 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı oryantasyon çalışması, pandemi sürecinin devam etmesi sonucu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosunun aldığı karar sebebiyle bu sene online olarak yapıldı. Oryantasyon çalışmasına Okul müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Fatih Özdinç, Okulumuz Öğretim Görevlileri Kadir Çıray, Turgay TAYMAZ ve Yasin ÇİÇEK, Okul Sekreterimiz Hasan Kan ile öğrenciler katıldı. Eğitim Okul Müdürümüz ve Öğretim Elemanlarının konuşmalarının ardından Üniversite yaşamı hakkında aşağıda belirlenen konularda bilgilendirme yapıldı.

• Üniversite tanıtımı
  • Kütüphane ve Kongre Merkezi ile diğer sosyal alan ve imkanların tanıtımı
  • Yeni kazanan öğrencilerin temel dersler ile ilgili kaynak kitapları nasıl temin edebilecekleri hakkında bilgilendirme
  • Kampüs alanlarında ve eğitim binalarında internetten nasıl yararlanılacağı hakkında bilgilendirme
  • Uzaktan eğitim derslerinin işlenişi ve sınavları hakkında bilgilendirme
  • Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği ve bağlı yönerge ve yönetmelikler hakkında bilgilendirme
  • Ders geçme ve başarı sistemi hakkında bilgilendirme
  • Yönetmeliklerin uygulama ilkeleri ve esasları hakkında bilgilendirme
  • Danışmanlık Hizmetleri hakkında bilgilendirme
  • Öğrenci Değişim Programlarına ilişkin bilgilendirme ve tanıtım
  • Çift Anadal/Yandal/Yatay Geçiş Esaslarına ilişkin bilgilendirme
  • Öğrenci Bilgi Sistemi ve Mobil Uygulama hakkında bilgilendirme
  • Bölüm tanıtımı ve genel işleyiş hakkında bilgilendirme

Bilgilendirme sonrası öğrencilerin sorularına cevap verildikten sonra oryantasyon çalışması sona erdi. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Oryantasyon çalışmasında kullanılan sunuma erişmek için tıklayınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi 717 kez görüntülendi