Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Verilecek Sınav Hakları

2547 Sayılı Kanun’un 44. maddesinin (c) bendi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Bahar yarıyılı sonunda, başvuru süresini takip eden bir ay içerisinde 2 Ek Sınav hakkı verilecektir.

Azami öğrenim süresini tamamlayan bu öğrenciler ekte bir örneği yer alan dilekçe ile başvurularını 08.07.2019 – 22.07.2019 tarihleri arasında Sinanpaşa MYO Öğrenci İşlerine şahsen yapmak zorundadırlar.

Belirtilen süre içerisinde başvurusunu yapmayan/yapamayan öğrenciler Afyon Kocatepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Verilecek Sınav Haklarına Dair Uygulama Esasları uyarınca durumlarına uyan maddeye göre işlem yapılacaktır. Buna göre;

1. Devam şartını sağlayarak başarısız olduğu ders sayısı 5 ve altında olan öğrencilerimize 4 yarıyıl Ek Süre verilecektir.
  2. Devam şartını sağlayarak başarısız ders sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin ise kayıtları azami öğrenim süresini tamamladıkları için silinecektir.

Başvuru dilekçe örneği için tıklayınız.

05 Temmuz 2019, Cuma 85 kez görüntülendi

Akademisyen Hızlı Erişim