Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 01.06.12 Cuma günü Saat 11:00 ‘ de Sinanpaşa otogarından Meslek Yüksekokulu Kampüsüne yapılan yürüyüş ile başladı. Sinanpaşa halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan yürüyüş korteji, ilçe çarşısına da ayrı bir renk kattı.

Saat 14:00 de Kampüs bahçesinde gerçekleşen Mezuniyet törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Sn.Hakkı YAZICI, Sinanpaşa Belediye Başkanı Sn. Nuri KÖSE ve ilçe protokolü ile öğrenci aileleri katıldı. Tam bir şenlik havasında geçen tören de Saygı duruşuve İstiklal Marşı'nın ardından, Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi Başkanı Uğur ACUN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sn. Gürbüz OCAK, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri KÖSE ve Rektör Vekili Prof. Dr. Sn. Hakkı YAZICI konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Okul birincisinin Sinanpaşa MeslekYüksekokulu adına hazırlanan mezuniyet kütüğüne ismi yazılı plaket çakmasından sonra, dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi. Tüm öğrenciler mezuniyet belgelerini aldıktan sonra büyük bir coşkuyla keplerini havaya attılar.

Tören kep atımından sonra Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu Geleneksel  II. Pilav günü ve müzikli eğlence ile devam etti. Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğlenceli yarışmalara öğrencilerin yansıra personel ve öğrenci aileleri de katılımda bulundu.

                 

 

2011-2012-2

2011-2012m

 
01 Haziran 2012, Cuma 156 kez görüntülendi