2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda 02 Şubat 2017 Perşembe günü saat 14.00’te  Tek ders sınavı yapılacağından bu sınava girecek öğrenciler için aşağıda belirtilen şartları yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Gerekli şartları yerine getiren öğrencilerin Sinanpaşa MYO Öğrenci İşleri'ne dilekçe vermeleri gerekmektedir.

1. Mezun olabilmek  için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları  tek ders nedeniyle bekleyen öğrenciler (yarıyıla bakılmaksızın)
  2. Tek ders sınav hakkı  öğrenim hayatı boyunca 1 defaya mahsus olarak verilen bir hak olması nedeniyle daha önce bu hakkı kullanmayan,  ilk defa bu sınav hakkını kazanan (daha önce bu sınav hakkı verildiği halde kullanmayanlar hariç) öğrenciler bu sınava girebileceklerdir.
13 Ocak 2017, Cuma 108 kez görüntülendi