Değerli Öğrencilerimiz,

2015-2016 DGS Başvuruları hakkında öğrencilerimiz arasında staj ile ilgili yanlış bir yargı olduğu gözlemlenmektedir. Konu ile ilgili ÖSYM-DGS Başvuru Kılavuzunda açık olarak aşağıdaki ifade geçmektedir.

"Yükseköğretim programlarına dikey geçiş için başvuracak adaylarda, meslek yüksekokulları ve açık öğretim ön lisans programlarından mezun olmuş olma şartı aranır. O yıl son sınıfta olup da staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da başvurabilir."

Başvurular, 31 Mayıs – 13 Haziran 2016 tarihlerinde OSYM internet sayfasında elektronik ortamda alınacaktır.

Not: Bütünleme sınavları sonunda derslerini geçebilecek ya da tek ders sınavını sonrası mezun olabilecek öğrenciler de başvuru yapabilirler.

Öğrencilerimize Dikey Deçiş Sınavı'nda başarılar dileriz.

04 Haziran 2016, Cumartesi 116 kez görüntülendi