26.02.2012 tarihinde Sinanpaşa Meslek Yüksekokulunu ziyarete gelen Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa SOLAK ve ekibi, okulumuzda bir dizi incelemelerde bulundu.

Meslek Yüksekokulumuza ziyarete gelen Sn. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK beraberinde Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hakkı YAZICI, Prof. Dr.Süleyman TAŞGETİREN ve Prof. Dr. Kemalettin CONKAR, Genel Sekreter Doç. Dr. M.Hilmi UÇAN ve yardımcıları Doç. Dr. Kenan ÇAĞAN, Abdullah AYDOĞAN, Yapı İşlerive Teknik Daire Başkanı Ömer GÜRCAN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan CERAN ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai KOÇYİĞİT vardı. Sn.Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SOLAK Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu hakkındaYüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gürbüz OCAK’ tan bilgi aldı, daha sonra okul yerleşkesini gezerek gerekli incelemelerde bulundu.

Okulumuzu beğenen Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SOLAK, bir MYO’ da olması gereken tüm özelliklerin bulunmasından dolayı , gezdiğim "En Güzel MYO’ lardan birisiydi" diyerek memnuniyetini dile getirdi.. Ayrıca Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Gürbüz OCAK’ a da okula katkılarından dolayı teşekkür ederek her türlü eksikliklerin giderilmesi için ekibine talimat verdi. Rektörümüz Meslek Yüksekokulu ziyaretinden sonra ilçenin 2 yurdunu gezerek, öğrencilerin barınma koşullarını da inceleyip,ilçeden ayrıldı. Ziyaretinden dolayı Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SOLAK ve ekibine teşekkür ediyoruz.

     

26 Şubat 2012, Pazar 68 kez görüntülendi